Food by Four, the sous-vide company

De smaak van toen, het gemak van nu!

Sous-vide gegaard rundvlees

Ambachtelijke, malse en smaakvolle rundvleesproducten die in een mum van tijd gereed zijn, dat is convenience zoals de consument het anno nu graag ziet.
Food by Four presenteert een prachtig assortiment sous-vide bereidde rund­vlees­­­­producten, gegaard in eigen jus met een consumptie-bereidingstijd van minder dan 5 minuten.

De verse rundvleesproducten van Food by Four worden op smaak gebracht met natuurlijke kruiden en specerijen die recht doen aan de kwaliteit van het vlees. Er worden dus geen E-nummers gebruikt. De volle smaak van het vlees in combinatie met de kruiden en specerijen zorgt voor een smaakbeleving die aan vlees uit grootmoederstijd doet denken.

The sous-vide company
Food by Four sukadelap

Zeer langzaam gegaard

Behoud van voedingswaarde

Ons zorgvuldig geselecteerd rundvlees wordt sous-vide bereid. Hierbij wordt het vlees vacuümverpakt en daarna gedurende lange tijd op een relatief lage temperatuur langzaam gegaard. Hierdoor behoudt het vlees zijn voedingswaarde en heeft een lange houdbaarheid. De producten voldoen vanzelfsprekend aan de hoge voedselveilig­heidsstandaard.

Verantwoorde kwaliteit

Ouderwets mals en smaakvol

  • Bereid met puur natuurlijke kruiden en specerijen; geen E-nummers!
  • Sous-vide gegaard: behoud van voedingswaarde
  • Door de sous vide bereiding en de vacuümverpakking is het vlees langer houdbaar
  • Korte bereidingstijd: in de magnetron, binnen 5 minuten op tafel

Food by Four - sous vide - Rundvlees
Food by Four - sous vide - Rundvlees - Hachee - Stoofvlees

Vol van natuurlijke smaak

De rundvleesproducten van Food by Four zijn de unieke symbiose van authentieke, ambachtelijke producten en smaken die snel op tafel staan met het gemak dat de consument anno nu wenst. Daar loopt het water toch van door je mond?!